Welcome Guest ( Zaloguj | Rejestracja )

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: kupno odtwarzacza mulimedialnego
PostWysłany: Śro Sie 12, 2009 1:13 pm 

Dołączenie: Śro Sie 12, 2009 12:55 pm

Witam
Chciałabym kupić jakiś fajny odtwarzacz multimedialny, ale wiadomo jak to jest przez wakacje :) mój budżet na ten cel jest dość ograniczony. W sumie mam już jeden upatrzony ;) ale chciałabym się zorientować czy dokonałam dobrego wyboru. Najlepiej żeby mieścił się tak w 300 zł, posiadał radio, MP3, dyktafon i możliwość przeglądania zdjęć. W sumie fajnie byłoby też gdyby miał wbudowaną funkcję oglądania filmów, ale z drugiej strony to nie aż tak wielka przyjemność patrzeć na "Gladiatora" na wyświetlaczu 2.5 cala :D . Słyszałam że Creativy są niedoścignione w tej branży, co o tym sądzicie?

Temat postu: Re: kupno odtwarzacza mulimedialnego
PostWysłany: Czw Wrz 24, 2009 10:31 pm 

Dołączenie: Pon Wrz 21, 2009 3:30 pm

Poczciwy odtwarzacz Creative Zen V Plus był w moich rękach przez ok 2 lata i nie da się opisać mojego zadowolenia z jego użytkowania ;) Teraz jednak, z racji tego, że nie jestem fanem muzycznego telefonu - postęp technologiczny niestety idzie bardziej w tę stronę - do moich rąk wpadł (znowu odtwarzacz MP4) iPod nano 3G i muszę przyznać, że jest naprawdę o wiele lepszy ;)

PostWysłany: Pon Paź 26, 2009 11:10 pm 

Dołączenie: Sob Wrz 19, 2009 3:27 pm

Możesz przecież poszukać na jakiejś aukcji internetowej. To chyba najlepszy sposób aby zostać właścicielem dobrego sprzętu za niewielki pieniądze. Jeśli mogę coś doradzić to szukając odtwarzacza celuj w Creative, bo w tej dziedzinie ta marka jest niezastąpiona.

PostWysłany: Wto Paź 27, 2009 8:15 pm 

Dołączenie: Wto Paź 27, 2009 7:41 pm

Creative może i jest dobrą marką, ale ja osobiście wolę IRIVER. Uważam że ich odtwarzacza są na prawdę porządne i co ważne w przystępnej cenie... ja od jakiegoś czasu jestem posiadaczką modelu B20 i jestem z niego szczerze zadowolona;) spory wybór odtwarzaczy mają na hihawa.pl - sama tam kupowałam, szybka wysyłka, a i cała reszta w zupełnym porządku!

PostWysłany: Pon Lis 23, 2009 3:54 pm 

Dołączenie: Pon Lis 16, 2009 11:31 pm

Jestem zafascynowany marką Pentagram. Robią dużo sprzętu elektronicznego, są tani i słyszałem wiele pochlebnych opinii na ich temat. Od GPSów, poprzez palmtopy aż do odtwarzaczy mp3/mp4. Sam na razie używam Samsunga, ale chyba poszukam czegoś nowego.

PostWysłany: Wto Lis 24, 2009 10:34 am 

Dołączenie: Czw Lis 19, 2009 2:28 pm

Ja z kolei jestem wierny creativom. Nigdy nie zawiodłem się na tych odtwarzaczach i jestem zachwycony jakością dźwięku. Ostatnio na electro.pl sprawiłem sobie takie cacko http://www.electro.pl/produkt-CREATIVE_ ... 21,48.html i pełen lans ;)

PostWysłany: Śro Lis 25, 2009 9:29 am 

Dołączenie: Wto Lis 24, 2009 5:56 pm

Creativy są dobrą marką odtwarzaczy mp3/mp4 i raczej nie znam żadnej osoby, która narzekałaby na nie. Sama natomiast uwielbiam iPody, chyba dlatego, że po prostu podobają mi się wizualnie najbardziej, a moje użytkowanie tego typu sprzętu kończy się na słuchaniu muzyki, ewentualnie przeglądaniu zdjęć. No i czasem na nudnych zajęciach sobie gram ;) Jeśli chcesz kupić najtaniej to chyba najlepiej zajrzyj sobie np. na dobij.to gdzie możesz sobie licytować i kupić taki sprzęcik bardzo tanio, w tej kwocie co podałaś zmieścisz się na bank.

PostWysłany: Wto Gru 29, 2009 12:37 pm 

Dołączenie: Pon Lis 16, 2009 11:31 pm

To może kup sobie jakiegoś palmtopa? Np. http://nawigacje-gps.pl/index.php?p502, ... gps-1024mb
Nie kosztuje wiele a łączy w sobie funkcje nawigacji, komputera, mp3, odtwarzacza wideo, netbooka... Warto rozważyć.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość