Welcome Guest ( Zaloguj | Rejestracja )

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: sklepy z kamerami
PostWysłany: Czw Lip 30, 2009 5:05 pm 

Dołączenie: Czw Lip 30, 2009 4:50 pm

prowadzę firmę robiącą np reportaże ślubne i z racji tego, że się rozwija często kupuję nowy sprzęt. a potrzebuję najlepszego, żeby nie wydawać pieniędzy na "jednorazówki". i zawszę to robię w winmar.pl mają duży asortyment profesjonalnych kamer jak i aparatów. i co ważne super obsługę, która błyskawicznie odpowiada na nasze maile i chętnie doradza. ps. znajdzie się też coś dla amatorów-małe poręczne kamerki czy kieszonkowe aparaty:D

Temat postu: Re: sklepy z kamerami
PostWysłany: Nie Gru 27, 2009 9:14 pm 

Dołączenie: Sob Paź 24, 2009 5:57 pm

Ja mam wypróbowany "uniwersalny" sklep z wszelką elektroniką, sprzętami agd, rtv, aparatami i innymi gadżetami. Kamerkę cyfrową Panasonica kupiłam właśnie tam - redcoon.pl. Ogromny wybór, świetna obsługa i natychmiast realizowane zamówienie. Czysta przyjemność coś u nich kupować.

Temat postu: Re: sklepy z kamerami
PostWysłany: Śro Lut 24, 2010 10:05 am 

Dołączenie: Śro Lut 24, 2010 9:46 am

Zgadzam się z Korni. Redcoon.pl już niejednokrotnie zaimponował mi dużym wyborem wysokiej jakości sprzętu, w dobrej cenie. Kilkakrotnie trafiłam na coś niedostępnego w innych miejscach. Można u nich brać na raty, bardzo korzystnie. Jeśli chodzi o kamery, to okazyjnie można kupić teraz cyfrową kamerę Canona Legria. Świetne parametry i cena naprawdę kusząca.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość