Welcome Guest ( Zaloguj | Rejestracja )

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: szukam nawigacji
PostWysłany: Nie Paź 25, 2009 10:26 pm 

Dołączenie: Wto Sie 11, 2009 3:27 pm

Słuchajcie, ja szukam nawigacji. Nie dla siebie, tylko dla dziadka - i tutaj właśnie największy problem w wyborze. Potrzebuję czegoś naprawdę prostego w obsłudze, jak wiadomo, starsi ludzie już nie są zbyt przyjaźnie nastawieni do takich nowinek technicznych... Na sklep-palmtopy jest chyba najbogatsza oferta sprzętów tego typu, ale umówmy się - to wcale nie ułatwia mi zadania. Możecie mi polecić jakiś konkretny model?

Temat postu: Re: szukam nawigacji
PostWysłany: Pon Paź 26, 2009 6:52 pm 

Dołączenie: Czw Lip 16, 2009 6:24 pm

proste w obsłudze i bardzo dobre jakościowo są nawigacje mio, nie wiem ile pieniędzy chcesz wydać na nawigację, ale polecam http://www.lucasgsm.pl/nawigacje-gps/sa ... ov-500-pl/ ma duży wyświetlacz, czyli wszystko dokładnie widać, bardzo szybko znajduje sygał GPS plus jest bardzo szczegółowy..ja sobie ten model bardzo chwalę

PostWysłany: Sob Lis 28, 2009 6:42 pm 

Dołączenie: Czw Lis 19, 2009 2:28 pm

Z tego co się orientuję, to bardzo proste w obsłudze są TomTomy. Fakt, trzeba wyłoży trochę grosza, ale przynajmniej wiadomo co się kupuje - bo TT na necie zbierają bardzo pochlebne opinie. Myślę, ża warto zainwestowac w coś co będzie działało lata.

PostWysłany: Wto Gru 29, 2009 12:27 pm 

Dołączenie: Pon Lis 16, 2009 11:31 pm

Teraz można kupic garmin nuvi w promocji za 399zł tylko tutaj: http://nawigacje-gps.pl/index.php?p883, ... uvi-200-ee
Jeżeli szukasz prostej, solidnej nawigacji na lata (2 lata gwarancji!), to chyba wybór jest prosty. Sklep oferuje szybką, bezpieczną przesyłkę, więc nie ma co przeciągać poszukiwań i dać sobie sprzątnąć to cacko sprzed nosa :)

PostWysłany: Wto Lut 02, 2010 11:27 am 

Dołączenie: Sob Paź 24, 2009 5:57 pm

Jeśli dla dziadka, to przydałaby się pewnie niezła rozdzielczość, duży ekran i intuicyjny interfejs...Bardzo duży wybór nawigacji dobrych producentów (TomTom, Falk, Garmin) z panoramicznymi wyświetlaczami LCD mają na redcoon.pl. Tam na pewno znajdziesz coś dla dziadka. W dodatku nie będziesz czekała wieki na przesyłkę, bo wszytko co mają na stronie, mają też w magazynach i są w stanie wysłać od razu.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość