Welcome Guest ( Zaloguj | Rejestracja )

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Stacja pogodowa
PostWysłany: Wto Paź 20, 2009 9:10 pm 

Dołączenie: Pon Wrz 21, 2009 12:06 am

Witam,

Mam zamiar kupić sobie stację pogodową do domku. Mieszkam w dość dziwnym miejscu, w którym pogoda nigdy nie zgadza się z pomiarami dotyczącymi centrum miasta. W związku z tym, że mam dookoła domu mały ogródek (a bawię się w nim już od jakiegoś czasu) chciałabym znać temperaturę i wilgotność powietrza, dobra byłaby opcja zapamiętywania średnich na przestrzeni tygodni. Myślałam nad kilkoma różnymi wersjami, ale stosunkowo tanimi jak np. http://www.zegarki.com.pl/bar-206-orego ... 14382.html takim. Wybór jest dość spory, więc może znajdzie się ktoś kto pomoże dobrać model do moich potrzeb?

Temat postu: Re: Stacja pogodowa
PostWysłany: Śro Lut 24, 2010 9:51 am 

Dołączenie: Śro Lut 24, 2010 9:46 am

Stację pogodową, możesz kupić tutaj. Mają duży wybór i różne ceny, ale przefiltrowałam i teraz widać te tańsze propozycje. W tym sklepie na pewno znajdziesz taki sprzęt, który spełnia twoje wymagania, po prostu wybór jest ogromny. Dają bardzo korzystne warunki gwarancyjne, raty, itd, dlatego lubię ten sklep. Daj znać co wybrałaś i miłych upraw w ogródku;) Stacja będzie jak znalazł na lato, kiedy zacznie się sezon działkowy.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość